Sarıyer-Kilyos kavşağında seyir halinde olan hafriyat kamyonu, ters yönden gelen motosiklete çarptı.
Sarıyer-Kilyos kavşağında seyir halinde olan hafriyat kamyonu, ters yönden gelen motosiklete çarptı. Çarpma sonucu havalanarak, metrelerce uzağa savrulan motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

AKŞAM SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ
Kaza, geçtiğimiz perşembe günü saat 17.30 sıralarında Sarıyer-Kilyos kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kilyos'dan  Sarıyer istikametine giden 34 VY 9563 plakalı motosikletin sürücüsü Alpay Üstün, kavşağa geldiği esnada ters yöne girdi. O esnada Kilyos istikametine seyir halinde olan Tuncay Adıgüzel idaresindeki 34 SG 8003 plakalı hafriyat kamyonu, motosiklete çarptı. Çarpma sonrası motosiklet sürücüsü Üstün, havalanarak metrelerce uzağa savrulması sonucunda yaralandı. Kamyon ise çarpmadan 5 metre sonra durabildi. Olay sonrası yaralanan ve yerde hareketsiz bir şekilde yatan sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Yaralı sürücü, kendisine yardım için gelen vatandaşların arasındaki bir sağlık personelinin müdahalesinin ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın hemen sonrası sokak köpeklerinin kaza yerine koşması ise gözlerden kaçmadı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

BURAYA ARTIK TRAFİK IŞIKLARI KOYULSUN
Kilyos Kavşağı'ndaki kazayı gören Tarık Şahin, "Kamyon  Bahçeköy istikametinden dönerken, motosiklet sürücüsü kavşağı dönmeyerek ters yöne giriyor. Kamyoncu o esnada motosiklete çarpıyor. Sürücü yere düşüyor, sağlık personeli bir kadın minibüsten inerek müdahale etti. Burada bunun benzeri kazalar yaşanıyor. Tersten gelen oluyor, kavşağı dönmek istemiyorlar. Buraya artık trafik ışıkları koyulsun" dedi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

http://www.sariyerposta.com