Sarıyer Belediyesi üç gündür aralıksız yağan karı kaldırımlardan temizleme çalışmalarına başladı. Zor şartlarda ana cadde ve sokakları bir nebze kontrol altına alan belediye ekipleri yoğun yağan kara rağmen kaldırımları temizlemeye başladı.
Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçenin birçok noktasında kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ana caddeleri kontrol altına alınca kaldırımların temizlenmesine başladı.

KALDIRIMLARI TEMİZLEDİLER AMA!

Cuma günü akşam saatlerinde başlayan ve üç gündür aralıksız etkili olan kar yağışı Sarıyer’i beyaza bürürken, temizlik içişleri bugün yaya kaldırımlarını temizlemeye başladı. Üç gündür ana cadde ve yollarda temizlik çalışması yapan ekipler, yaya kaldırımlarını hummalı bir şekilde temizlemeye başladı. Yolların kısmen de olsa açık olmasının ardından kaldırımlarında yaya geçişlerine açık olması için gayret gösteren ekipler İsmail Akgün Devlet Hastanesi önünden başlayarak Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’ne kadar bölgedeki kaldırımları karlardan temizledi. Küreklerle kaldırımları temizleyen ekipler, öncelikli olarak vatandaşların yoğun olarak kullandıkları güzergahları açtılar. Kaldırımlar kardan temizlenirken, bir taraftan da kar yağışı sürdü. Yoğun kar yağışının sürmesi  kaldırımların yeniden dolmasına da neden oldu. Belediye ekipleri, kaldırım temizleme çalışmalarının ara cadde ve sokaklarda devam edeceğini belirtti.

http://www.sariyerposta.com/