İstanbul Anadolu yakasında bin polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda noktada uygulama yapıldı. Yapılan uygulamada çok sayıda gözaltı olduğu belirtiliyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği operasyona, Anadolu yakasındaki ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı bin polis katıldı. İstanbul emniyetine bağlı Havacılık Şube Müdürlüğüne ait polis helikopteri, Deniz Şube Müdürlüğüne ait polis botları ve detektör köpeklerin de katıldığı operasyon çerçevesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı, vapur iskeleleri, halkın yoğun bulunduğu caddeler ve meydanlar, suç oranının yüksek olan semtler, umuma açık mekânların da aralarında bulunduğu noktalarda uygulamalar yapıldı.

 

BİLGİLER DAHA SONRA PAYLAŞILACAK

Polis ekipleri, şüpheli görülen şahısların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yaparken, umuma açık mekânlar ve iş yerleri ile araçlarda da aramalar yapıldı."Kurt Kapanı-6" operasyonu saat 16.00'da sona ererken, gözaltı sayısı ve ele geçirilen suç unsurlarıyla ilgili bilginin emniyet tarafından daha sonra açıklanacağı bildirildi.

KAYNAK: İSTANBUL’DA KURT KAPANI OPERASYONU