Sarıyer’in merkezinde yeni bir işkembeci açıldı. Ancak bu işkembeci diğerlerinden farklı, 24 saat hizmet veren İstanbul İşkembe ve Kebap, işkembe çorbanın yanı sıra türlü türlü kebap yeme imkanı buluyorsunuz!
İşletme sahibi dayı yiyen Ümit Gümüştekin ve Mehmet Narinç, Merkez Mahallesi Nalbant Çeşme Caddesi numara 15’te hizmete giren İstanbul İşkembe ve Kebap’ta Sarıyerlilere farklı lezzetler tattıracaklarını söylüyor. “Herkes işkembe çorbası yapar ancak dayım farklıdır” diyen Ümit Gümüştekin, dayısı Mehmet Narinç’in 1989 yılından beri işkembe satışı yaptığını belirterek, meslekteki ustalığını vurguladı.

iskembeciİŞKEMBENİN YANINDA ZENGİN MENÜ

Henüz bir haftadan beri hizmete giren İstanbul İşkembe ve Kebap salonunda çorba çeşitleri öne çıkarken, kebap çeşitleriyle de dikkat çekiyor. İşkembe, tuzlama, şirden tuzlama, şirden ince kıyım, ayak paça, keseden tuzlama, kuzu kelle paça, kuzu ayak paça, İstanbul special, damar tuzlama ve mercimek çorba çeşitlerinden bazıları. Kokoreç, Arnavut ciğeri ve tantuni de menüde yer alıyor. Yine tavuk şiş, kanat, ciğer, kuzu çöp şiş, dürüm, kaşarlı, sucuklu, dürüm, köfte ve daha birçok et yemeklerinden bazıları.

24 SAAT AÇIĞIZ

Dayısı Mehmet Narinç ile birlikte ortaklaşa açtığı İstanbul İşkembe ve Kebap salonunun 24 saat Sarıyerlilere hizmet verdiğini belirten Ümit Gümüştekin, paket servisi de yaptıklarını belirtti. Kısa sürede siparişleri müşterilerine ulaştırdıklarını belirten Gümüştekin, fiyat tarifesinde de iddialı olduklarını belirterek, “İstanbul’un birçok noktasına göre fiyatlarımız, kaliteye göre düşüktür. Biz burada müşterilerimizi ailemizden birileri gibi ağırlamak istiyoruz. Bu yüzden, mekanın kalitesini Sarıyerlilere yakışacak şekilde yapmaya gayret gösterdik. Günün 24 saati açığız. Sarıyerliler istedikleri saatte işkembe yemeye gelebilirler.”dedi.

iskembeci3KİLO İLE ET PİŞİRİLİYOR

Ümit Gümüştekin, işletmede müşterilerine bol ürün çeşidinin yanı sıra hizmette alternatiflerde sunduklarını belirterek, kilo ile et pişirip servis ettiklerini belirtti. Gümüştekin, “Müşterilerimiz dilerlerse kilo ile et pişiriyoruz. Mesala bir kilo köfte isteyebilirler. Biz pişirip ister salonumuzda isterseler evlerine serviste yapıyoruz.”dedi.

Sipariş hattı: 0 212 218 67 17