Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Murat Karabayır ve Merve Karameşe’nin nikahını Sarıyer Bahar Country’de nikah akdini gerçekleştirdi. Çiftin nikah şahitliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yer aldı.

Sultangazi’nin önde gelen isimlerinden, Erzurumlu  İşadamı Ercan Karabayır’ın oğlu Murat Karabayır ile Karameşe ailesinin kızı Merve Karameşe Sarıyer’deki Bahar Country’de düzenlenen kır düğünü ile dünya evine girdi.

Düğün törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, CHP İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Gürsel Tekin, CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Prof. Dr. İlhami Fındıkçı, CHP Sultangazi İlçe Başkanvekili Murat Poyraz, Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü  İbrahim Demir, CHP’li Siyasetçi Mehmet Sevigen, Doğu Güneydoğu Dernekler Konfederasyonu Başkanı Seyit Ateş, HAKEV Başkanı Muzaffer Aydın, Sultangazispor Başkanı Nevzat Yılmaz, SUMDER Başkanvekili Nurettin Narin,Hamza Özkan, Sultangazi Erzurumlular Derneği Başkanı İmdat Kamacı, Siirt Vakfı Sultangazi Şube Başkanı Abdulkadir Çiçek, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları, İş Adamları, Siyasi Parti Yöneticileri ile 1000’i aşkın davetli katılım sağladı.

ŞÜKRÜ GENÇ: SULTANGAZİ VE SARIYER BELEDİYESİ OLARAK ORTAK NİKAH GERÇEKLEŞTİRDİK 

Nikah töreni ile başlayan düğünde Nikah şahitliklerini Kemal Kılıçdaroğlu, Burhan Kuzu, Gürsel Tekin, Mehmet Sevigen, Suzan Dağlar Civan, Vehbi Orakçı, İlhami Fındıkçı, İbrahim Demir ve Ali Uslanmaz yaparken nikah akdini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç gerçekleştirdi. Nikah sırasında konuşan  Şükrü Genç, “Bugün Sarıyer ve Sultangazi belediyeleri olarak ortak bir düğün gerçekleştiriyoruz. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay cenaze nedeniyle il dışında olduğu için benden rica etti bende tabi ki dedim.” dedi.

KILIÇDAROĞLU: KAVGA ETSENİZDE BARIŞMAYI UNUTMAYIN

Son olarak konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Uzun bir yola çıkıyorsunuz. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah yuvanızı saadetli kılsın. Güzel bir aileniz, çocuklarınız olsun. Arada bir kavga edeceksiniz sakın ola barışmayı unutmayın. Bu evin tapusunu evin hanımına teslim ediyorum. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah saadetler versin.” diyerek evlilik cüzdanını geline verdi.

Nikahın akdinin ardından yemek ikramı yapıldı. Katılımcılar geç saatlere kadar sohbet ederek eğlendi. Erzurum Horasanlı olan Karabayır ailesi katılımcılara Erzurum’un meşhur Cağ kebabından ikram etmeyi de unutmadı. Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ve Sultangazi’nin önde gelen isimlerinin bir arada halay çekmesi renkli anlara sahne oldu.