Demirciköy Mahallesi, üçüncü köprünün yol açtığı gürültü kirliliğinden dolayı oldukça rahatsız.

Demirciköy Mahallesi’nde iki yıldır muhtarlık yapan Nebahat İmamoğlu, üçüncü köprünün yol açtığı gürültü kirliliğinden şikâyetçi. Özellikle geceleri ağır vasıta araçların çıkardığı yoğun seslerden rahatsızlık duyduklarını belirten İmamoğlu, sorunun çözülmesi için yetkili mercilere başvurduklarını ve sonuç beklediklerini söyledi. İmamoğlu, “Halk sesten çok mağdur, Bunun en kısa zamanda çözülmesini istiyoruz” diye konuştu.
“HALK MAĞDUR EDİLMEMELİ”

Muhtar olarak devlet hizmetlerine asla karşı olmadığını aktaran İmamoğlu, “Ancak hizmetler yapılırken halk mağdur edilmemeli, önemli olan halka zaiyat vermemek. Mağdur olmak istemiyoruz” dedi. Köprüde hız kontrolünün olmamasına da değinen İhsanoğlu, geceleri motosiklet sürücülerinin yarış yaptığını söyledi. Oluşan gürültüden etkilenmemek için ses panelleri istediklerini ifade eden İmamoğlu, “Bu panellerin de ne kadar işe yarayacağını bilmiyorum. Evlerimizin kapılarını kapatıyoruz; ama bu yöntem de çare değil” şeklinde konuştu.
“KÖYÜN HAVASI BOZULDU”

Üçüncü köprünün ağır vasıta köprüsü olduğunu söyleyen İmamoğlu,    diğer iki köprü çevresinde yaşayan insanlara göre gürültüden daha fazla etkilendiklerini de sözlerine ekledi. İnsanların Demirciköy’ü orman ve sessizliği için tercih ettiğini aktaran İmamoğlu, “Köyün havası bozuldu. Bir diğer sorunumuz da yollarda hız kesicinin olmaması, anayol köyün içerisinden geçiyor. Bir buçuk sene önce izin alarak bir adet hız kesici taktırdım, köyümüzün bunlara ihtiyacı var. Radarlı kontrol sisteminin de olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.