Zülfü Livaneli 50’nci Sanat Yılı’nda açtığı sergide hayranlarıyla bol bol poz verirken, fotoğrafçılığı cep telefonlarıyla Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptı!
Sarıyer Belediyesi, ünlü sanatçı Zülfü Livaneli’nin 50. sanat yılında “Barış ve Özgürlüğe Adanmış Bir Yaşam” adı altında sempozyum ve sergi düzenledi. Tarabya Oteli’nde gerçekleşen sempozyumun ardından  Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ne geçen, Zülfü Livaneli’nin kişisel eşyalarının ve fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışı yapıldı. Sanatçıya ait özel fotoğraflar ve eşyaları ilk kez burada sergilendi. Sergiyi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve hayranlarının eşliğinde gezerek, kendi fotoğrafları, eşyaları ve özel anılarının yer aldığı albüm ve eserlerini bir kez de burada gördü.

FOTOĞRAFLARI BAŞKAN ÇEKTİ!

Zaman  zaman sergideki fotoğraflar hakkında bilgilerde veren Livaneli, çok sayıda hayranıyla da fotoğraf çekildi. İşte bu anlarda, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, fotoğrafını çektireceği kişiyi bulamayan Livaneli hayranlarına jest yaparak, cep telefonlarını eline alıp kısa bir süre fotoğrafçılık yaptı!

Haber/Foto: Abdulhamit ALBEZ

http://www.sariyerposta.com/kim-phuc-sariyerde/