Sarıyer merkezinde faaliyet gösteren bir özel eğitim merkezinin elektrik kontağından çıkan yangın herkesi korkuttu. İtfaiyenin uzun süren çabası ile söndürülerek kontrol altına alınan yangının öğrencilerin tatil gününde çıkması teselli oldu!
Sarıyer Merkez Mahallesi’nde faaliyet gösteren Özel Sarıyer Eğitim Merkezi’nde öğlen saatlerinde çıkan yangın herkesi korkuttu. Çevrede paniğe neden olan yangını kısa sürede olay yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerince söndürülerek kontrol altına alındı.

ELEKTRİK KONTAĞINDAN ÇIKTI

Elektrik kontağından çıktığı öğrenilen yangından yükselen dumanlar kısa sürede etrafı sardı. Çevrede paniğe neden olan yangından yükselen dumanları gören vatandaşlar hemen durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine kısa sürede itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri ki araçla söndürme çalışmaları başlattı.

TATİL GÜNÜ OLMASI TESELLİ OLDU

Kısa sürede binaya sıçrayan ve hızla yayılan yangın korku ve paniğe neden olurken, itfaiye erleri uzun bir uğraşın sonucunda kontrol altına aldı. Yangının ardından tatil olması nedeniyle herhangi bir öğrencinin bulunmaması teselli oldu. İçerisi boş olan eğitim kurumunda maddi hasar meydana geldi. Güçlükle söndürülen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://www.sariyerposta.com