Uyuşturucu tacirlerinin akıl almaz oyunlarını Sarıyer Polisi bozdu! Çocuk odasına gizlenen üç kilo uyuşturucu iki aylık takibin ardından ele geçirilirken, uyuşturucu taciri de tutuklanarak ceza evine gönderildi!
Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ aldığı bir istihbaratı değerlendirerek, yaptığı operasyonda uyuşturucu tacirlerinin inanılmaz oyununu bozdu. Uyuşturucu tacirlerinin çocuk odasına gizlediği uyuşturucu madde polisin titiz çalışması sonucu ele geçirildi.

ÇOCUK ODASI’NA SAKLADILAR

uyusturucu2Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yaklaşık 2 aydır yapılan takip sonunda iki şüpheli yakalanırken, çok sayıda da uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüpheli S. E. isimli şahsın Eyüp ilçesi sınırlarında bulunan ikametinde yapılan aramalarda, polis ekipleri tarafından çocuk odasında özel olarak dizayn edilmiş dolap içerisinde, gizli bölmede satışa hazır vaziyette küçük, küçük kilitli poşetler içerisinde, parçalar halinde ve çeşitli miktarlarda olmak kaydıyla Marihuana Heys ve Skank olduğu değerlendirilen, toplam 3.052.69 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

3 BİN TL PARA ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramalarda polis ekipleri ayrıca değişik özelliklerde 2 adet hassas terazi, 1 adet sahte sürücü belgesi, 1 adet sahte nüfus cüzdanı, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 3.085TL para, bir adet şarjör, 2 adet fişek ele geçirdi. S. E. İsimli şahsın yapılan UYAP sorgulamasında, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, 6136SKM, Resmi Belge Sahtecilik, Yaralama suçlarından arandığı tespit edildi. Aynı şahsın  6 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğunu belirleyen Sarıyer Polisi, ayrıca 2011 yılında Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmekte olan soruşturma dosyası kapsamında, firari olduğunu belirledi.

 BİR TABANCA 58 ADET FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

Şüpheli M. D. isimli şahsın Sarıyer’deki ikametinde ise yapılan aramalarda, bir adet tabanca, bir adet şarjör ve 8 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli A. S. G. isimli şahsın Sarıyer ilçesi sınırlarında bulunan ikametinde yapılan aramalarda, herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı kaydedildi. Polis ekipleri aynı şahsın yapılan üst aramasında ise bir adet tabanca, bir adet şarjör ve 58 adet fişek ele geçirdi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Yakalan şahıslar polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. S. E. İsimli şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edilirken,  B. E. M. D. ve A. S. G. isimli şahıslar serbest bırakıldı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, operasyonların Sarıyer ilçesi genelinde devam edeceği, suç oranlarının minimum düzeye indirilmek istendiği bu yönde çalışmaların devam ettiği vurgulandı.