CHP İstanbul İl Gençlik Örgütü Başkanlığı, geçtiğimiz hafta sonu 2 gün boyunca Kilyos Sosyal Tesisleri'nde CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, MYK üyelerini, CHP İstanbul İl Başkanı Kenan Otlu ve yönetimini, İstanbul İlçe Gençlik Kolları Başkanlarını ağırladı. 

İki gün boyunca süren kampın organizasyonunda CHP Sarıyer Gençliği ev sahipliği yaptı. Baştan sona sorunsuz geçen organizasyon için katılımcılar CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç’e memnuniyetlerini ilettiler. Kamp sonrası, CHP Sarıyer İlçe Gençlik Örgütü Başkan’ı Nihan Sabaz ve yönetimi tarafından konuklara tekne turu yapıldı. Nihan Sabaz’ın tekne turunda yaptığı konuşmada, Kadıköy’de Birleşik Haziran Hareketi üyelerine yapılan saldırıyı protesto etmek ve dayanışmak amacıyla kamp programından ayrılan; CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, Başkan Yardımcısı Uyku Caner Çaykara, CHP İstanbul Gençlik Örgütleri Başkanı Kenan Otlu ve Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç’in mesajlarını katılımcılara iletti.

“CHP gençliğine büyük ihtiyaç duyuyoruz”

Kamp sırasında, video göndererek gençlere seslenen CHP Sarıyer İlçe Başkanı şunları söyledi: “2 gündür Kilyos’ta düzenlenen kampta olan arkadaşların sosyal medyadaki paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla çok verimli geçiyor. Ülkemizin böylesine zor bir süreçten geçtiği dönemde, gençlerin örgütlenme çalışmalarına aralıksız devam etmesi, gençlere büyük ihtiyaç duyulduğunun göstergesi diye düşünüyorum. CHP Gençliği olmadan, ülkede yeni bir gelecek kurmanın mümkün olmadığı kanısındayım. Gençlerimiz, Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Nihan Sabaz’ın organizatörlüğünde ve belediyemize ait tekne ile Boğaz turu düzenlemiş bulunmakta. Hem çalışmalarından ötürü, hem de Sarıyer’e geldikleri için çok teşekkür ediyorum.”