Çağımızın değerli hat ustaları Emin Barın ve Savaş Çevik’in Hat eserlerini Ebru sanatı ile yorumlayan Ebru sanatçıları Kamuran İşcan ve Füsun Onomay’ın Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi’nde sundukları sergi büyük ilgi gördü.


635559102525072752Sarıyer Belediyesi ve Şebinkarahisar Vakfı’nın sponsorluğunda gerçekleşen ve 3-8 Ocak tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak olan sergiye katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptığı konuşmada emeği geçenleri kutladı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, sergide yaptığı konuşmasına Hz. Mevlana’nın; “Suya nakış tutmaz diyen beri gelsin” sözleriyle başladı. Hem elişinin hem göz nurunun buluştuğu güzel bir ortamda olmaktan duydukları mutluluğu ifade eden Başkan Genç; “Suya yazı yazan, suya resim yapan bir toplum, bir milletiz” diye konuştu. Eserleri meydana getiren güzide sanatçılar Kamuran İşcan ve Füsun Onomay’ı kutlayan Genç, belediye olarak güzel bir sanat etkinliğine sponsor olmaktan duyduğu gururu da sözlerine ekledi. Serginin ardından Başkan Genç’e yaptığı katkılardan ötürü bir tablo armağan edildi. Açılışa Sarıyer Belediye Meclis üyesi Veysel Kahraman da katıldı.