Ayazağa’da yaşlı bir çiftin kaldığı gecekonduda yangın çıktı. Alime Çil isimli kadın, vatandaşlar tarafından kurtarılırken, kocası feci şekilde hayatını kaybetti.
Sarıyer Ayazağa’da sabaha karşı bir gecekondu da yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla, mahsur kalan yaşlı kadın kurtarılırken, kocası alevlerin arasında can verdi.

KOCASI EVDE MAHSUR KALDI

Ayazağa Mahallesi 113'üncü Sokak 43 numarada bulunan gecekonduda saat 03.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İddiaya göre, itfaiye ekipleri gelmeden içeriye giren vatandaşlar, Alime Çil isimli vatandaşı dışarıya çıkarırken, evde mahsur kalan kocası Nurettin Çil ise kurtarılamayarak feci şekilde can verdi.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Enkaz çalışmaları sırasında Nurettin Çil'in cansız bedenine ulaşıldı. Yaralı olarak yangından kurtarılan Alime Çil ambulansla hastaneye kaldırılırken, Nurettin Çil'in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere  Adli Morgu'na gönderildi.

İtfaiye ve olay yeri ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

http://www.sariyerposta.com