akkadin3AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları, Dünya Engelliler Günü nedeniyle Altı Nokta Körler Vakfı’ndaki kursiyerlerle bir araya geldi.

Emirgan'daki  "Altı Nokta Körler Vakfı" bünyesindeki kursiyerler için bir program düzenleyen AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları, verilen yemekte engellilerin sorunlarını dinledi. 


EMİNE KÜÇÜK: “ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK”

AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Küçük yemekte yaptığı konuşmada, "Engelli vatandaşlarımızın toplum içinde hak ettiği hayat standartlarında yaşamalarına yönelik kanun ve düzenlemeler ile birçok çalışma hükümetimiz akkadin2tarafından hızla hayata geçirilmektedir. Engelli kardeşlerimizin başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi hayat şartlarına kavuşabilmeleri için yapılan çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Bizler de AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı Kadın Kolları olarak çorba da tuzumuz olma adına bir organizasyon tertipledik. Her yıl düzenlediğimiz  “Yaşlılar Haftası” etkinliğimizin benzeri bir güzelliği de engelli kardeşlerimiz ile yaşamak istedik. Dünya Engelliler Günü’nün engelli kardeşlerimiz ve onların sorunlarına duyarlı olmak noktasındaki bilinç ve hassasiyetimizi daha da artırıp hayırlara vesile olmasını diliyor, engelli kardeşlerimizin günlerini kutluyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum" dedi.