Sarıyer Belediyesi, öğrencilerin tatil sevincine 6. ‘Karne Şenliği’ ile ortak oldu. Tatilde bir araya gelen 3 bin 600 çocuk 10’dan fazla tiyatro oyununu izledi.
Sarıyer Belediyesi, yarıyıl tatilinde birbirinden farklı tiyatro oyunu ile Nejat Uygur Sahnesi ve Sarıyer Halk Eğitim Merkezi olmak üzere iki farklı noktada çocukları bir araya getirdi. Sömestr tatiline çıkan öğrenciler için etkinlikler düzenleyen Sarıyer Belediyesi, ''Haydi Çocuklar Karne Şenliğine'' etkinliği kapsamında 3 bin 600 çocuğu tiyatro ile buluşturdu. Derslerin yoğun temposundan çıkan Sarıyerli öğrenciler, tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

ÇOCUK OYUNLARI SAHNELENDİ
“Ayı Yogi” adlı tiyatro oyunu ile açılan perde, "Dünyanın Yemeği", "Berfu'nun Rüyası", "Robinson ile Cuma", "Şenlikli Ada", "Çöp Çetesi", "Ormanın Koruyucuları", "Çılgın Bilim Laboratuvarı", "Tombul Balerin", "Sözcük Dükkânı" ve "Ülkenin Renkleri"  adlı oyunlarla izleyicileriyle buluşturdu.
Sarıyerli öğrencilere, şehir dışından gelen misafir öğrencilerin de eşlik ettiği şenlikte, tüm katılımcılara Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in hediyesi olan oyuncaklı şapkalar ve online - eğitim öğretim setleri dağıtıldı.

http://www.sariyerposta.com/