Kendine has doğası ve sesizliğiyle bilinen Zekeriyaköy’de hareketli günler yaşanıyor. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Zekeriyaköy bu sefer de Zekeriyaköy Bit Pazarı Şenliğine ev sahipliği yapıyor.


Zekeriyaköy’de Cheers 34 sponsorluğunda ‘Zekeriyaköy Bit Pazarı Şenliği’ düzenleniyor. 14 Haziran Pazar Günü gerçekleşecek olan etkinlikte eğlence, yemek, alış-veriş hepsi bir arada olacak.  Büyük eğlenceye sahne olacak şenliğe dair yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer  verildi:

Zekeriyaköy Çarşı Meydanı’nda saat 11:00- 19:00 arası Bit Pazarı’na bekliyoruz. Eğlence, yemek, içmek ve alışveriş… Hepsi bir arada. Hobi araç ve gereçlerinden ev eşyasında kadar, birçok malzemeyi uygun fiyatlarla alabileceğiniz bu aktiviteyi sakın kaçırmayın.

Satış isteyenler için

Zekeriyaköy Bit Pazarı aktivitesine siz de katılın, hem evde kullanmadığınız eşyalardan kurtulun hem de karlı bir güne ‘merhaba’ deyin.  Pazar günü saat 10:00- 11:00 arası Zekeriyaköy Meydanı’ndaki Çarşı yönetiminden 50 tl karşılığın alacağınız masalar üzerine yerleştireceğiniz eşyaları sergileyerek, satış yapabilirsiniz.”

Rezervasyon:

Zekeriyaköy Çarşı Yönetimi Vişne 2 Mah. Alışveriş Blok no:21

Tel: 0212 202 89 28