Palyaçoların, sihirbazların, akrobatların, ip cambazlarının bir arada olduğu Türkiye Sirki, Sarıyer Belediyesi katkılarıyla Sarıyer’de izleyicilerle buluştu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de bulunduğu gösteriye çok sayıda vatandaş katıldı.


6355946822503496493 bin kişilik kapasiteli ısıtmalı çadırda ses ve ışık görsellerinin yer aldığı, hayvansız sirk gösterilerinin yapıldığı ve “Her şey çocukları sevmekle başlar” sloganıyla yola çıkan Türkiye Sirki’nin ilk gösterisi Sarıyer’de yapıldı. Çocuklarıyla birlikte heyecanlı dakikalar yaşayan aileler görkemli çadırdan yükselen kahkahalara ortak oldu. Eğlenceli ve bir o kadar da keyifli olan gösterilerde, sihirbazların, akrobatların, palyaçoların, ip cambazlarının birbirinden güzel hünerleri Sarıyerliler tarafından beğeniyle izlendi.

Sihirbazların akıl almaz sihirli dünyasında seyircisi ile hayat bulan şovların yanı sıra uluslararası ödüllü sanatçıların da yer aldığı birbirinden ilginç gösterilerde geceye renk kattı. Gösteri sonunda vatandaşlar Başkan Genç'e kendilerine güzel bir akşam yaşattığı için teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.