Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer’deki Tarabya Taksi Durağı‘nı gece yarısı ziyaret ederek taksici ve vatandaşlarla sohbet etti. Erdoğan, duraktaki taksicilerle de çay içti.


Haliç Kongre Merkezi ‘nde katıldığı iftar programının ardından Huber Köşkü ‘ne hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer’de güzergahı üzerinde bulunan Tarabya Taksi Durağı ‘nı ziyaret etti.Burada taksicilerle sohbet eden Erdoğan’ın ziyaretini duyan bazı vatandaşlar da durağa geldi.

cumhurbaskani-erdogan-tarabya1-3Vatandaşların hatırını soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray formalı bir çocuğu yanına çağırarak oyuncak araba hediye etti. Ziyarette çay servisi yapan 20 yaşındaki Mert Can ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Abdullah Gül buraya geldi. Onun bardağını saklıyorum. Sizin de bardağınızı saklayacağım” dedi.Yaklaşık yarım saat durakta kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.Erdoğan, aracına binmeden önce de vatandaşlara Kur’an-ı Kerim’den Sureler ve Dualar isimli kitap hediye etti. Cumhurbaşkanlığı görevlileri ise çocuklara oyuncak verdi.