drSarıyer- Tarabya Tıp Merkezi sahibi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yılmaz Çebi, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti.

Uzun yıllar Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi’nde görev yapan ve aynı zamanda Ferahevler’deki Tarabya Tıp Merkezi’nin sahibi olan Dr. Yılmaz Çebi’nin vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Tarabya Tıp Merkezi’nde çalışan ve Dr. Yılmaz Çebi ile en son görüşenlerden olan eski İsmail Akgün Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Salman, “Merhum arkadaşımla bir süre birlikte oturup, sohbet ettikten sonra yanından ayrıldım. Yarım saat sonra vefat ettiğini duydum. Sanırım ani bir kalp gevşemesi oldu. Tıp dilinde buna kalp boşalması deniyor. Gülüp, eğlenirken kalp kaslarının görev yapmaması sonucu kalp krizi meydana geliyor. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağolsun” dedi.

BABASIYLA AYNI YAŞTA ÖLDÜ

Cenazesi bugün memleketi olan Trabzon’a götürülen Dr. Yılmaz Çebi yarın Araklı’daki aile mezarlığında toprağa verilecek. 48 yaşında vefat eden 2 çocuk babası Dr. Yılmaz Çebi’nin babası eski Trabzon Milletvekili Ahmet Çebi ile aynı yaşta öldüğü belirtildi.

Tarabya Tıp Merkezi’nde çalışan Dr. Yurdanur Çebi’nin de eşi olan Dr. Yılmaz Çebi aynı zamanda Çebi Vakfı Genel Sekreterliğini yapıyordu.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak Dr.Yılmaz Çebi’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.