635016241806531757Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin  açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Şişli’deki dernek binasının açılış törenine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı.

ŞÜKRÜ GENÇ: "DERNEĞİMİZ YÖRESEL OLARAK KALMASIN"

Yöresel halk oyunları gösterisi sunulup, ikramlarda bulunulan açılışta konuşan Belediye Başkanı Şükrü Genç, bir Şebinkarahisarlı olarak dernek açılış töreninde bulunmaktan onur ve sevinç duyduğunu belirtti. Genç, “Derneğimizin yöresel bir dernek olarak kalmasını değil, İstanbul ve Şebinkarahisar’da etkin bir sivil toplum kuruluşu olarak faydalı çalışmalar yapmasını diliyorum. Özellikle bölgemizin kalkınmasında öncü olmasını arzu ediyorum” dedi.

635016241660671757

Açılıştan sonra dernek merkezini gezen Başkan Genç daha sonra konferans salonuna giderek vatandaşlarla sohbet etti. Burada da bir konuşma yapan Genç, kendisinin bir yerel yönetici olarak akademik kurumlar ve STK’larla ortak projeler üretip, bunları toplum ve ülke yararına kullanmak için çaba sarfettiğini belirtti.

Şişli’de açılan ve Şebinkarahisarlıların özverili katkılarıyla hizmete sokulan dernek merkezi açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kacır, İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Hasbal, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Erol Akkuş, Giresun İl Genel Meclisi Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, çeşitli sivil toplum kurululu yönetici ve üyeleriyle çok sayıda Şebinkarahisarlı vatandaş katıldı.