Her yıl lise ve üniversitelere giriş sınavlarında aldıkları başarılar ile adından söz ettiren MEK’in eğitim kalitesi, İstanbul’dan sonra Türkiye’ye açılıyor. Şanlıurfa’da faaliyete başlayan yeni şubesiyle adından söz ettiren MEK’in kurucuları Abdullah Alp, Kadir Özdemir ve Mustafa Akyasan gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Alp: Sarıyer’in tek resmi ruhsatlı özel öğretim kursuyuz

‘Artık Sarıyer’de gerçek bir dershane var’ sloganıyla 2012 yılında yola çıktıklarını belirten Abdullah Alp, “2017-2018 eğitim sezonu itibariyle Sarıyer’in tek resmi ruhsatlı özel öğretim kursu olmanın gururunu yaşıyoruz. Dershanelerin kapatılma süreciyle başlayan dönemde her şartta yanımızda olan ve öğrencisini diğer ilçelere değil Sarıyerimizin kendi yerel kurumlarına gönderen tüm velilerimize teşekkürü borç bilirim. MEK şu anda eğitime devam ediyorsa bu bize güvenen çocuklarımız ve aileleri sayesinde, onların güvenlerine layık olmaya çalışacağız” dedi.

Amatör ruh, profesyonel yaklaşım

Şanlıurfa’da açılan kurum ile ilgili de önemli bilgiler veren Alp, şunları kaydetti: “Eğitim gerçek anlamda fedakarlık, kararlılık, sorumluluk, vicdan isteyen bir alan. Fakat tüm bunların başarılı bir sistem potası içinde kaynaşması gerekiyor. MEK’in başarısının temelinde de kendimizin geliştirdiği sistem bulunmakta. Tamamen amatör ruhla fakat profesyonel yaklaşımlarla oluşturduğumuz öğrenci merkezli sistemimiz ülkemizin çeşitli illerinde farklı kurumlarca ilgiyle takip ediliyor. Daha önce de pek çok kurum sistemimizi uygulamak istedi. Fakat kimini MEK markasını taşıyamayacağını düşündüğümüz için biz reddettik kimi de sektörün getirdiği sıkıntılardan dolayı kurumunu açamadı. Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa’dan değerli eğitimci Hüseyin Yılboğa hocamız bizlere ulaştı. Fikirlerini, projelerini anlattı. Biz de kendi kurumsal yapımızdan bahsettik ve sonuç olarak ilk franchising şubemizin açılışı için kendileriyle anlaşma sağladık. Bundan böyle daha emin adımlarla çeşitli illerde de MEK markasını göreceğiz. Sarıyer halkına da güzel hizmetlerimiz çeşitli sürprizlerimiz olacak.”

Özdemir: Öğrencinin ihtiyacına göre çözümler sunuyoruz

Değişen sisteme en hızlı şekilde adapte olduklarını dile getiren Kadir Özdemir, “Amerika’yı yeniden keşfetmiyoruz, daha önce de sistemler değişti ve öğrenciler üniversite kazandı; bu sistemde de aynısı olacak. Sanki yepyeni bir sınav, yepyeni bir eğitim sistemi varmış gibi kaosa kapılmıyoruz ve bu bilinci tüm eğitim kadromuzla birlikte öğrenci ve velilerimizle paylaşıyoruz. Onlarla sürekli olarak görüşüp endişelerini gidermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz arasında seviye farkı gözetmeden ihtiyaçlarına göre çözümler sunuyoruz. Konu eksiği olan öğrencilerimize, altyapısı zayıf öğrencilerimize, konularını tamamlayıp soru çözmesi gereken öğrencilerimize ayrı ayrı programlar uyguluyor hepsini daha üst seviyelere çıkarmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Akyasan: Başarı tüm MEK ailesinindir

Başarıyı sadece kendi üzerlerine almadıklarına vurgu yapan Mustafa Akyasan ise “Ortada bir başarı varsa öğretmenimizden güvenlik personelimize, kantin sorumlumuzdan aşçımıza, velilerimizden öğrencilerimize tüm MEK ailesinin başarısıdır. Ortaya koyduğumuz sistemi, projeleri sahiplenip uygulamaya çalışan tüm fedakar öğretmen arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Merkez: Merkez Mah. Sefir Sk. No:33 Sarıyer
0212 242 41 47 - 0532 670 08 68 

Şube: Maden Mah. Nalbantçeşme Cad. No:57 Sarıyer
0212 218 19 20 – 0535 545 22 82 

www.meridyenegitim.com