sarıyer-gazilerle-kahvaltı-sarıyer-gazetesi-4Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği, Sarıyer’deki tüm gazileri biraraya getirmek için Cafe Liseliler’de  kahvaltı verdi.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın da katıldığı kahvaltıda bulunanlara hitap eden bir konuşma yapan Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği Başkanı İlker Büyükdurmuş, “Böyle bir günde sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi ve Kaymakam Ömer Karaman’a kahvaltıyı onurlandırmasından dolayı teşekkür etti.sarıyer-gazilerle-kahvaltı-sarıyer-gazetesi-20

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Öncelikle bu güzel kahvaltıda biraraya geldiğimizden dolayı son derece mutlu oldum. İlçemizde bulunan şehit ve gazi aileleriyle sürekli irtibat içindeyiz. O nedenle şehit aileleriyle geçtiğimiz günlerde tekne gezisi yaptık. Çok örnek bir çalışmaydı. O geziyi tekrar planlayıp sizlerle beraber büyütmeyi hedefliyoruz.”

KAYMAKAM KARAMAN: “SİZLERLE BİR ARADA OLMAKTAN MUTLU OLDUM”sarıyer-gazilerle-kahvaltı-sarıyer-gazetesi-9

Kaymakam Karaman, kahvaltıyı düzenleyen Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği Başkanı İlker Büyükdurmuş’a da teşekkür edip, “İlker Hocam, ‘Ben sadece kendi üyelerimizle değil, bir sosyal faaliyet olarak da sosyal sorumluluk olarak da gazilerimizle bir kahvaltı yapacağız” dediği zaman çok sevindim” dedi.

Konuşması sırasında Kore ve Kıbrıs gazileriyle biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Kaymakamı Ömer Karaman, “Sizler her zaman bu ülkenin baş tacısınız. Bayramlarda özel günlerde sizleri hep yad ediyoruz, hatırlıyoruz” derken, Sarıyer’deki 100’e yakın gazi ve 35 şehit ailesiyle olan ilişkilerinin düzenlenen organizasyonlarla artarak devam edeceğini vurguladı.

Kahvaltıya Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Derneği Hüseyin Kızıltuğ ve diğer üyelerin yanı sıra Sarıyer’de yaşayan aralarında Sarıyer Lisesi mezunu da olan Kore ve Kıbrıs gazileri katıldı.