polis2Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya, Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle mahiyetinde bulunan bir grup polise aileleriyle birlikte boğaz turu yaptırdı.

Görevde olmayan mesai arkadaşlarına jest yapan İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya, yaklaşık 100 kişilik bir gruba, İstinye’den başlayan tekne turu ile İstanbul Boğazı’nın güzelliklerini görme imkanı sağladı.

Polis ve aileleri bir taraftan yemek yerken, bir taraftan da İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğini seyrederek günün tadını çıkar. polis1

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcıları Savaş Sert ve Aysun Kurt, mensubu oldukları Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü anısına kutlama pastasını kesip, ikram ettiler.

polis3

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde de Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman tarafından şehit aileleri için düzenlenen tekne gezisine katılmış, Kaymakam Karaman ve İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Fırat Işık’la birlikte boğaz turu yapmıştı.mu