Nurdan Aykan, tarafından açılan Saffat Modaevi gelinlik, abiye, kına ve nişanlık ve diğer aksesuar çeşitleri Sarıyerlilere hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor.


Nurdan Aykan, Sarıyer Yeni Mahalle’de kurduğu Saffat Moda ve Tasarım Atölyesi’nin açılışını yaptı. Atölyenin kurdelesini Muammer Ketenci,  Özlem Özden ve Atölye sahibi Nurdan Akgül beraber kesti.

1Mütevazi bir törene sahne olan açılışa Muammer Ketenci, Bu Tarz Benim Programının yarışmacısı Özlem Özden, Mahalle Muhtarı Ahmet Çınar ve mahalle sakinleri katıldı. Saffat Modaevi’nde kendi imalatları olan gelinlik, abiye, kına ve nişanlık ve diğer aksesuar çeşitleri ile Sarıyerlilere kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor. Moda sektöründe uzun yıllar Muammer Ketenci ile çalışan ve eğitimini tamamlayan Nurdan Aykan, Sarıyer’de Muaammer Ketenci’nin tasarımıyla giyim sektörüne farklı bir renk getirmeye hazırlanıyor.

'KALİTEYİ ÖNEMSİYORUZ'


4Açılış töreninde gazetemize değerlendirmelerde bulunan Nurdan Aykan, kaliteyi önemsediklerinin altını çizdi. Aykan,“Farklı konseptlerle hazırlamış olduğumuz ürünlerimiz Sarıyer’de yaşayan her zevke, tarza hitap ediyor. Ürünlerimiz ağırlıklı olarak tesettür tarzına yöneliktir. Bunun nedeni de Sarıyer’de bu yönde çok eksikliklerin olmasıdır. Ürün tasarımlarımız Muammer Ketenci’ye aittir. Bu da bizlere ayrı bir gurur veriyor. Kıyafetlerimizi bizler üretip, müşterilerimize sunacağız. Böylesi önemli bir günde beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.