Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yıllardır hizmet bekleyen Ayazağa Mahallesi’nde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Sarıyer ilçesine bağlandığı günden itibaren Ayazağa’nın çehresini değiştirmek için gece gündüz çalışan Sarıyer Belediyesi ekipleri, Ayazağalıların talepleri doğrultusunda asfalttan çevre düzenlemesine, etkinlik merkezlerinden sosyal yaşam alanlarına kadar her konuda projeler üretmeye ve hayata geçirmeye devam ediyor.

635649726279202291Toplamda 1000 mt uzunluğunda ve 12 mt. genişliğindeki caddenin 188 mt’lik bölümü gündüzleri trafiğin aksamaması için geceleri çalışan fen işleri ekipleri tarafından asfaltlandı. Büyük bir özveri ve titiz bir çalışma ile 188 mt’lik bölümü hızla asfaltlandıran Sarıyer Belediyesi Fen İşleri ekipleri sabah güne uyanan Ayazağalı vatandaşları güzel bir sürprizle karşıladı. Caddenin geri kalan kısmının birkaç gün içinde tamamlanacağını bildirien yetkililer, Ayazağa’yı Sarıyer’e yakışır bir mahalle haline getireceklerinin müjdesini verdi.

Gece yapılan çalışmalara Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Oktay Aksu ve Özkan Sucu’nun yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ferhat Epözdemir’de katıldı