AAASarıyerli işadamı ve siyasetçi Yakup Güngör Mutlu, Büyükdere’de bazı sahneleri çekilen atv’nin sevilen dizisi Huzur Sokağı ile görüntü kaydeden objektifimize bodoslama dalarak sürpriz yaptı.

KAMERA GÖRÜNTÜSÜNE ANİDEN GİRDİBB

Başrollerini Selin Demiratar ile şarkıcı Kutsi’nin paylaştığı Huzur Sokağı oyuncuları Hacer İpek Özkök ile Serdar Yeğin’in bulunduğu sahne Büyükdere’deki Simas Kafe’de çekildi. Dizide pastane olarak işletilen kafe önündeki set ekibini kameramızla görüntülerken AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Yakup Güngör Mutlu tesadüfen yoldan geçtiği için aniden görüntüye giriverdi. Çekim yapan Haber Müdürümüze selam veren Mutlu, Huzur Sokağı dizisinin çekildiğini öğrenince yoluna devam edip, kendisine ait Canberra restauranta gitti. Çekimi tamamlayan ekip de malzemelerini toplayıp, Büyükdere’den ayrıldı.

F

SÜRPRİZ YAPMAYI SEVİYOR

Sürpriz yapmasını seven Yakup Güngör Mutlu ise geçtiğimiz günlerde de Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Tarabya meydanında basın toplantısı yaparken kamera önüne otomobiliyle gelip, görüntüye girmişti.

Yakup Güngör Mutlu asıl sürprizini ise Sarıyer Belediyesi Encümen seçimlerinde, CHP ve MHP’den de oy alıp, encümen üyesi seçilerek yapmıştı.