legMimar Ayşe Ünlü tarafından Zekeriyaköy’de kurulan oyuncak üretim tesislerini gezen Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, İlçe Jandarma Komutanı Fırat Işık, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Tekçe ve okul müdürleri lego olarak bilinen yap-boz oyuncakların yapılışını görünce şaşırdılar.

ÜRETİM TESİSİNİ GEZDİLER

Hammaddesi ahşap olup, bilgisayarla şekilleri çizilen Legoların doğal yöntemlerle üretildiğini ve çocukların sağlığına hiçbir zarar vermediğini söyleyen Ayşe Ünlü’nün lego sergisini de gezen konukları, her birini ayrı ayrı inceleyip, bilgi aldılar.

HEM OYUNCAK HEM SÜS EŞYASI

leg4

Dünya markalarıyla yarışan oyuncakların üretim tesisini oldukça modern bulduğunu söyleyen Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, “Çocuklarımıza Çin’den getirilen ve sağlığa zararlı maddelerden üretilen oyuncakları almak yerine bu oyuncaklardan almak daha akıllıca bir davranış olur. Ayşe hanımı yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum” dedi.

AYŞE ÜNLÜ KONUKLARINA LEGO HEDİYE ETTİ

Ziyaret sırasında Milli Eğitim Müdürü Gültekin, tesiste üretilen topaçlardan birini alıp çevirerek, çocukluk günlerini hatırladı.

Ayşe Ünlü, oyuncak tesislerini ziyaret eden konuklarına ürettiği Legolardan hediye etti.

leg3

leg2