DER_5688Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi dernek ve kooperatif yöneticileriyle Ferahevler Ek Hizmet Binası’nda bir araya gelerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderilecek olan kentsel dönüşüm konusundaki protokol metnini açık görüşmeye sundu.

Ana Foto

Başkan Genç, toplantı sırasında Sarıyerlilerin onaylayıp, arkasına imzalarını atmadığı hiçbir protokolü işleme koymayacağını da yineledi.

KARARLI DURUŞ DEVAM EDECEK

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay ve Belediye Meclis Üyesi Gökan Zeybek’in yaptığı sunumların ardından söz alan mahalle temsilcileri kararlı duruşlarından vazgeçmeyeceklerini, barınma haklarını sonuna kadar savunacaklarını ve amaçlarına ulaşmak için kenetlenmeye devam edeceklerini belirttiler.DER_5729 

PROTOKOLE SON ŞEKLİ VERİLECEK

Başkan Şükrü Genç’e, kendilerine verdiği sözleri tuttuğu ve kentsel dönüşüm konusunda kendilerini her aşamada destekleyip bilgilendirdiği için teşekkür eden yurttaşlar, kendilerine birer nüshası takdim edilen protokol metnine son halini verecekler. 

Ferahevler’de gerçekleşen toplantıya, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun da katıldı.DER_5726