ekuSarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman ile İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, Sarıyer Posta’da kendileriyle ilgili yazılan ‘Sarıyer’in ayrılmaz ikilisi’ başlıklı haberi okuduktan sonra el sıkışıp, düşman çatlattılar.

Yanlarında oturan Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan’ı  kastedip, “Ayrılmaz ikili değil, üçlü yazarsanız daha iyi olur” diyen Namık Şişman, aralarındaki dostluk bağının örnek teşkil edecek şekilde güçlü olduğunu ifade etti.

eku1

Sarıyer’in ayrılmaz ikilisi Namık Şişman ile Yavuz Acar’ın dikkatle okudukları haberimizde ise şu satırlar yer almıştı:

“Onları ne zaman görseniz ya yan yana bir kenarda ayakta duruyorlardır ya da aynı masada yan yana oturuyorlardır. Faaliyet alanları birbirinden çok farklı olsa da ikisi de Sarıyer Kaymakamlığ’na bağlı daire müdürü olduğu için bürokrat olarak birçok özel ve resmi toplantıda yerlerini alıyorlar. Kişilik olarak da çok anlaşıyor olacaklar ki Sarıyer’de onlara “ayrılmaz ikili” yakıştırması yapılıyor.

eku2

Fotoğrafta da yan yana bir yemekte otururken gördüğünüz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman ile İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, görevlerini de en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Hem işlerini yaparken hem de özel diyaloglarında sevgi ve saygıyı ön planda tutup, yakın dostluklar kurmasını bilen Namık Şişman’la Yavuz Acar’ın birinden birini yalnız gören arkadaşları ise hemen “Ekürin nerede?” diye sormadan edemiyor. Ne diyelim Allah muhabbetlerini artırsın, böyle dostluklar herkesin başına..!