1Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Posta gazetesine ilçedeki duyarlı gazetecilik çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İlçede yaşanan olaylar, sosyal ve kültürel etkinlikler ile Kaymakamlık ve Kaymakamlığa bağlı dairelerin faaliyetlerine bir medya kuruluşu olarak gösterilen ilgi nedeniyle Sarıyer Posta Haber Müdürü Tuncay Dağlı’ya memnuniyetini ifade eden Kaymakam Ömer Karaman, “İlçemizdeki iki güçlü gazeteden birisiniz. Gazete olarak ilçemizi ilgilendiren olaylara karşı duyarlı davranmanız, yapılması gereken hizmetler ve halkın sorunlarının çözümü için dikkat çekip, yol gösterici olmanızdan dolayı bir mülki amir olarak memnunum” dedi.

"OBJEKTİF GAZETECİLİK YAPIYORSUNUZ"2

Sarıyer’de yerel gazeteciliğin giderek güçlenip, kalitesinin yükseldiğini söyleyen Kaymakam Karaman, Sarıyer Posta’nın bu anlamda önemli bir görevi yerine getirdiğini, halkın aydınlatılıp, bilgilendirilmesi konusunda üstüne düşen görevi başarıyla yerine getirdiğini ifade etti. Karaman, “Organize ettiğimiz her faaliyetimizi takip edip, halka duyuruyorsunuz. Açıklama ve konuşmalarımızı çarpıtmadan, değiştirmeden, objektif bir bakış açısıyla vatandaşa aktarıyorsunuz. Bu örnek gazetecilik anlayışınızdan dolayı size teşekkür ediyorum” dedi.