Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Rock müziğin ünlü ismi Teoman, İstinye Tersane alanında sahne aldı. Binlerce hayranının heyecanla beklediği Teoman, Papatya şarkısı ile sahneye çıktı.


635716544005115392Bir süre müziğe ara verdikten sonra Eski Bir Rüya Uğruna albümü ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Teoman, sevilen şarkılarından oluşan geniş repertuarı ile Sarıyerlilere müzik ziyafeti yaşattı. Hayranlarının yoğun ilgisinden oldukça memnun olduğu gözlenen ünlü sanatçı, "Bana Öyle Bakma" ve "İstanbul'da Sonbahar" şarkılarını solo seslendirdi.

Sarıyerli Teoman hayranlarının tezahüratlarının Barış, Huzur ve Hoşgörü Alanı'nda yankılandığı konseri dinleyenler arasında yer alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konserin ikinci yarısında Teoman'a çiçek vererek teşekkür etti.

Sahur, Balabandere’de yapıldı


635716688193563671Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ramazan ayı boyunca yaptığı sahur ziyaretlerine İstinye Balabandere ile devam etti. Taksi duraklarına yaptığı sahur ziyaretlerinin yanı sıra mahalle sakinlerine de konuk olan Genç’in katıldığı Balabandere sahur sofrası, Sarıyer Belediyesi’nin her akşam mahallere kurduğu iftar sofralarını aratmadı.

Mahalle sakini Metin Kurdaş’ın bahçesinde düzenlenen sahur sofrasına 7’den 70’e mahalle sakinleri katıldı. Mahalle sakinleri olarak Belediye Başkan Şükrü Genç’e karşı büyük bir sevgiye sahip olduklarını belirten Kurdaş; “Başkanımızı bu gece de Ramazan ayı sahur soframıza davet ettik. Bizi yine kırmadı. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Mahalle sakini kadınların elleriyle yaptıkları yemekler, belediye personelinin vermiş olduğu destekle birleşti. Her akşam mahallelere kurulan iftar sofralarını aratmayan sahur sofrası dayanışmanın, paylaşmanın ve mahalle kültürünün güzel bir örneğini oluşturdu.

Başkan Genç’e, Şavşat Evi hediye edildi


Sahur yemeğinin ardından Başkan Genç’e ahşaptan yapılmış bir Şavşat Evi maketi armağan edildi. Başkan Şükrü Genç, gecenin sonunda katılan herkese teşekkür etti. Balabandere sahur sofrasına Başkan Genç’in yanı sıra CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Meclis Üyeleri, Ali Görgülüer, Salih Akıncı, Mustafa Balcı, Hayrettin Dereli, Ekrem Tekçe, Oktay Aksu, Mustafa Bakır, Ali Rıza Yılmaz, Sevim Çelebi, Sarıyer Belediyesi Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.