roman4Bakırköy Atatürk Yaşam ve Spor Köyü Tesisleri'nde düzenlenen 'Büyük Roman Buluşması'na Çayırbaşılı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinlikte birçok milletvekili ve belediye başkanının yanı sıra Şükrü Genç’e de plaket verildi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in ev sahipliğinde Marmara Roman Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Roman Buluşması, renkli görüntülere sahne oldu. CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Erdal Sarıgöl’ün de organizasyonunda yer aldığı büyük buluşmaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, kimlikleri, inançları ne olursa olsun tüm yurttaşların birlikte yaşamasını savunduklarını söyledi.  Bakırköy Atatürk Yaşam ve Spor Köyü Tesisleri'nde düzenlenen "Büyük Roman Buluşması"na Çayırbaşılı vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.

CHP’Lİ BAŞKANLARA PLAKETroman3

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’a, Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu’na, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a ve Federasyon tarafından yaptıkları katkılardan ötürü teşekkür plaketi sunuldu.

Büyük Roman Buluşması’nda sahneye Ümmiye, Sinan Zorbey, Hüzün, Kobra Murat, Salih Erkürekçi, Salih(Popstar), Roman Halk Dansları Toplulukları ve Roman Ritm Grubu da çıkarak buluşmaya katılanlara unutamayacakları bir gün yaşattılar.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Erdal Sarıgöl, Çayırbaşı Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Şeref Aksak da programa katıldılar.