İş Adamı Hüseyin Bilgin, tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, bu yıl da vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. İftar yemeğinde birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.


????????????????????????????????????

İş Adamı Hüseyin Bilgin tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği Demirciköy Meydanı’nda gerçekleşti. Dayanışma mesajlarının verildiği geleneksel iftar yemeğine Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İş Adamı Hüseyin Bilgin, Sarıyer Belediyesi eski başkanı Sedat Özsoy, Ünlü Sunucu İkbal Gürpınar, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ile yüzlerce vatandaş katıldı. Demirciköy Meydanı’nda kurulan sofraları dolduran yüzlerce kişi iftar yemeğinden sonra hep beraber okudukları dualarla birlik mesajı verdi. Kadir Gecesinin de unutulmadığı iftar yemeğinde konuklar yemek sonrası camiye giderek ibadetlerini yerine getirdi.

“Geleneği her yıl sürdüreceğiz”


????????????????????????????????????

İftar sonrası günü anlam ve önemini gazetemize değerlendiren İş Adamı Hüseyin Bilgin, “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Bu ayda fakir fukaralar gözetilerek, Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde değerlendirerek geçirilmesi bütün Müslümanların görevidir. Biz de bu kapsamda Sarıyerde hep birlikte iftarımızı yaptık. Bu geleneğimizi inşallah bundan sonraki Ramazan aylarında da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Ben bu vesile ile iftara katılan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

4