Sarıyer Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca farklı noktalarda kurululan iftar sofrasının bu akşam ki adresi Büyükdere oldu.


Çelik Gülersoy Parkı’nda bir araya gelen ve aynı sofrayı paylaşan vatandaşların mutluluğuna Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’te ortak oldu.

"Biz Sarıyer’de Çok Büyük Bir Aileyiz"


635705277537575990Büyükdere Cami İmamı İlyas Berber tarafından okunan yemek duasının ardından oruçlarını açan Büyükdereli vatandaşlar, birlik ve beraberlik içinde porselen tabaklarda sunulan yemekleri yediler. Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı’nın teşekkür konuşmasından sonra söz alan Başkan Genç; ‘’Ramazanınız hayırlı olsun. Biz Sarıyer’de çok büyük bir aile olduk. Büyük ailenin sofralarıda çok büyük olur. Her akşam ayrı bir mahallede birlikte aynı sofrayı paylaşıyoruz. Bu gönül köprüsünü kurabildiğimiz sürece hiç bir sıkıntımız olmayacaktır. Sarıyer’de birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz, en büyük dileğimiz bunun devamının olması. Ramazan Ayı’nın gereği olan paylaşmanın yaşamın her alanında olması insanlığın onur ve şerefidir. Sarıyerlilerin bu anlayış içinde olduğunu biliyorum, onun için büyük bir aileyiz. Sofralarımız bereketli olsun daha nice güzel Ramazanlara. Ağzımızın tadı bozulmasın’’ diye konuştu.

İftar yemeğine yoğun katılımdan dolayı masalarda yer bulamayan vatandaşlara ise paket serviste yemek ikram edildi.