Bu yıl Sarıyer’de GoblinCon oyun fuarı düzenlenecek. Maslak’taki Uniq İstanbul’da gerçekleştirilecek organizasyona Game Of Thrones dizisinde Sir. Gregor The Mountain Clegane karakterini canlandıran Hafthor Julius Björnsson da katılacak.

Organizasyon 29 Eylül’de başlayacak, 1 Ekim tarihine kadar sürecek. GoblinCon’da PC oyunlarından masa üstü oyunlarına, mobil oyunlarından konsol oyunlarına kadar çok sayıda oyun türü ziyaretçilerle buluşacak. Fuarda bir çok ünlü isim de yer alacak. Bunlardan biri de dünyanın en ünlü dizilerinden Game Of Thrones’de Sir. Gregor 'The Mountain' Clegane karakterini canlandıran Hafthor Julius Björnsson olacak.

OYUN DÜNYASININ KALBİ SARIYER’DE ATACAK


Ayrıca, dünyaca ünlü metal gruplarından Wargaming’in resmi grubu Sabaton da fuara konuk olarak katılacak. Oyun dünyasından da bir çok isim GoblinCon’da bulunacak. Yabancı konukların, oyun dünyasına ilişkin merak edilenleri yanıtlayacağı paneller de düzenlenecek. GoblinCon diğer konukları da ilerleyen günlerde açıklayacak. Fuarda, cosplay gösterilerinden ödüllü oyun turnuvalarına kadar çok sayıda etkinlik gerçekleştirilecek.