1CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya’yı makamında ziyaret ederek, Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Mehmet Deniz, sohbet sırasında Emniyet Müdürü Murat Karakaya’ya, “İnsanlar hiç olmazsa  bugün suç işlemese de, sizler de senede bir gün tatil yapsanız” deyince, Karakaya, “Bu konuda  çalışma yaparsanız mutlu oluruz” diye karşılık verdi.

CHP Sarıyer Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sarıyer Kadın Kolları Başkanınında bulunduğu ziyaret sırasında İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya Sarıyer’de görev yapmaktan memnun olduğunu belirterek, “Bu ilçenin farklı bir havası var, Sarıyer’i çok seviyorum” dedi. CHP Sarıyer heyeti daha sonra Sarıyer’ bazı karakolları ziyaret edip, kuruluş yıldönümünü kutladı.

 AYBER VE ZEYBEK DE ZİYARET ETTİ635012129579715871
Öte yandan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ile Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Gökan Zeybek de , Sarıyer’de huzur ve asayişin teminatı polislerimizin Emniyet Müdürü Murat Karakaya ile karakol amirlerini ziyaret edip Polis Teşikilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladı. 

Ayber ve Zeybek kutlama ziyaretleri çerçevesinde Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstinye Polis Merkezi, Tarabya Polis Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi, Emirgan Polis Merkezi ve Çocuk Büro Amirliği’ne giderek buradaki amir ve memurlara çiçek takdim edip sohbet ettiler. 

635012129700770319