Sarıyer Belediyesi, Türk basketbolu denilince akla ilk gelen isimlerden birisi olan adına anlamlı bir turnuva düzenlenen Yalçın Gıranit ismini Sarıyer'de yapılacak olan kapalı spor salonuna verecek.

granit-2Başkan Genç Müjdeyi Verdi

Türk basketbolunun duayen ismini Sarıyer’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Şükrü Genç, kapalı bir spor salonu inşa edeceklerini ve adını Yalçın Granit Spor Salonu yapacaklarının müjdesini verdi. Voleybol branşında yakalanan başarının çok önemli olduğunu belirten Genç, sıranın basketbolda olduğunu söyledi. Her yıl daha fazla sayıda çocuğa hizmet verdiklerini vurgulayan Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi adına Yalçın Granit’e bir şilt verdi.

Granit;''Sarıyer’in basketbol merkezi olma şansı var''

Düzenlenen turnuvaya kendi adının verilmesinden büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten Granit, “Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı olan Şükrü Genç’in spora yaptığı katkı çok önemli. Basketbolun daha da gelişmesi için amatör kulüplere büyük görevler düşüyor. Çocukların erken yaşta keşfedilmesi ve yönetilmesi çok önemli. Sarıyer’in basketbol merkezi olma şansı var. Ben ölünceye kadar Sarıyer basketbolunun emrindeyim.” dedi.