Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezonu 55 puan ile 5. sırada tamamlayarak Play-Off’a katılmaya hak kazanan Beyaz Martılar, İbrahim Tabak tarafından verilen moral yemeğinde bir araya geldi.


3Bu sene ligde başarılı bir performans gösteren ve geçtiğimiz hafta etkili bir futbol ile Diyarbakır B.B Spor’u 2-1 mağlup ederek Play-Off’a katılma hakkını elde eden Sarıyer moral ve motivasyon amacıyla verilen yemekte bir araya geldi. İbrahim Tabak’ın sahibi olduğu Rumelikavağı Ayder Balık Restaurant’ta düzenlenen moral yemeğine, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Rumelikavağı Muhtarı Sinan Demirci, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Bahri Kaya ve futbolcular katıldı.

2Play-Off’larda oynanacak kritik maç öncesi takıma destek mesajları verilirken, Beyaz Martıların oldukça moralli oldukları gözlendi. Keyfili geçen yemekte davetliler bol bol sohbet etme imkanı bulurken, futbolcuların neşesi dikkatlerden kaçmadı.

Yemek sonrası Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ayder personeline ve yemeği veren İbrahim Tabak’a kulüp adına teşekkür etti.