AASarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, seçime hazırlık amacıyla yürüttüğü mahalle gezilerindeki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Genç Maden Mahallesi’ndeki ziyaretleri sırasında sohbet ettiği herkese “Belediye hizmetlerinden memnun musunuz?” diye sordu.

Başkan’ın aldığı cevaplar ise kendisini oldukça memnun etti. Vatandaşlar belediyeden memnun olduklarını belirttiler ancak eksik kalan ve gözden kaçan hizmetlerle ilgili görüş ve taleplerini de ilettiler.

 Başkan Şükrü Genç’in Belediye Veteriner Müdürlüğü önünden başlayan ziyaretleri öğleden akşama kadar sürdü. Stadyum önündeki caddeyi sağlı sollu boydan boya yürüyen Başkan Genç, Şifa mevkiindeki sağlık ocağına kadar tüm esnafı tek tek ziyaret edip, sohbet etti, sorunlarını dinledi, taleplerini not aldı.

BAŞKANLA VATANDAŞ ARASINDA SICAK DİYALOGLAR YAŞANDI

E

Ziyaretleri sırasında gördüğü aksaklıklar ve gözüne batan yanlış davranışlarla ilgili olarak esnafı uyaran Başkan Şükrü Genç, tünel bağlantı yolunun kenarındaki kaldırımlara araç park edilmemesini istedi. Yürürken karşılaştığı genç- yaşlı, kadın- erkek birçok vatandaşla ayaküstü konuşup, samimi, davranışlarda bulunan Başkan Genç’e karşı vatandaşların da sıcak davrandığı ve kendilerine yakın gördükleri gözlendi. Kadınlara masa saati, gençlere ise kol saati hediye eden Genç, çocukları da kucağına alıp öptü, sevdi ve oyuncaklar verdi.

YARDIMCILARI VE MÜDÜRLERİ DE BAŞKANIN YANINDAYDI

G

Başkan Şükrü Genç’in gezisine eşlik eden Belediye Başkan Yardımcıları, Adnan Ayber, Seçkin Özdemir, Recep Yel ve Belediye Meclis Başkanı Hüseyin Coşkun ile birim müdürleri de ziyaretler sırasında vatandaşlarla konuşup, sorunlarını ve taleplerini dinledi, belediye hizmetleri ile ilgili görüşlerini aldılar.

Başkan Şükrü Genç’in memnun ayrıldığı ziyaretlerini aynı şekilde sürdüreceği, Sarıyerli vatandaşlarla tek tek görüşüp, belediye hizmetleri ile ilgili düşüncelerini öğreneceği belirtildi.