DSCF2363Bahçeköy yolu üzerinde, doğa harikası bir alan içinde bulunan Life Park, yeni işletmecisi ile yeni bir konsepte kavuştu.

Mehmet Akif Ersoy Parkı içinde bulunan Life Park’ı işleten Erdem İpekçi ile Genel Müdürü Işıklı, geçtiğimiz günlerde Kaymakam Ömer Karaman ile Orman ve Su İşleri Müdürü Haluk Özder’e park içinde kısa bir gezi yaptırıp, bilgi verdiler.


Çok geniş bir arazi içerisinde bulunan Life Park’taki konser, toplu davet organizasyonları, düğün, nişan gibi davetlerin yapılabileceği alanlar yeniden düzenlendi. Orman içinde saklı bir cennet havasına sahip Life Park’ın yeniden düzenlenmesi kapsamında yollar yapılıp, toprak alanlar parke ve çimle kaplandı. Bir bölümünde at çiftliği ve piknik alanı da bulunan Life Park’ın tüm İstanbulluların hizmetinde olduğunu söyleyen Erdem İpekçi, “Nezih ve sakin bir doğa ortamında özel organizasyonlarını gerçekleştirmek isteyen kurum, kuruluş ve kişilerin taleplerini karşılamak için imkanlarımızı seferber etmeye hazırız” dedi.
DSCF2349Life Park’ın doğal ortamını çok beğenen Kaymakam Ömer Karaman da, “Sarıyer’de böyle güzel bir yer olduğunu bilmiyordum. Görünce çok şaşırdım. İşletmeci arkadaşların başarılı organizasyonlar yapacağından eminim. Biz de mülki amir olarak onların çalışmalarına gerekli kolaylıkları göstereceğiz” dedi.