GUR_0295Baharın gelmesiyle birlikte canlanan doğaya insanlar da ayak uydurdu. Sarıyer’de düzenlenen 'Sağlıklı Yaşam İçin Yeşil Yürüyüş'te çok sayıda Sarıyerli buluşup, güzel havanın tadını çıkardı. Huzur ve neşenin hakim olduğu etkinliğe Belediye Başkanı Şükrü Genç’te katılıp, doğaseverlerle günün tadını çıkardı.

Sarıyer Belediyesi ile Cem TV’nin ortak düzenlediği yürüyüş, Belgrad Ormanı yürüyüş parkuru ve Atatürk Arboretumu’nda gerçekleştirildi.

Yürüyüş öncesinde yaptığı açıklamada, doğa sporlarının insan sağlığı ve yaşama sevincine katkısını vurgulayan Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu gibi etkinliklerin süreklilik kazanması gerektiğini söyledi. Yerel yönetimlerin doğaya ve spora katkısının çok önemli olduğunu belirten Genç, Sarıyer Belediyesi’nin, düzenlediği etkinliklerle bu katkıyı azami ölçüde sağlamaya çalıştığını ifade etti. Başkan Genç, açıklamasının ardından yurttaşlarla birlikte yürüdü.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim ve Belgrad Ormanı Koruma Gönüllüleri Dernek Başkanı Abdülkadir Bilge’nin de yer aldığı yürüyüşün sonunda katılımcılar, gölet kıyısında bir süre konaklayarak sohbet etti.