11Sarıyer’deki engelli vatandaşlara ekonomik destek sağlamak amacıyla yürütülen proje kapsamında Ayazağalı kadınlar tarafından üretilen takı, ev eşyası ve birçok farklı aksesuar Kültür Merkezi’nde açılan Engelsiz Destek Sergisi’nde satışa sunuldu.

CHP Sarıyer Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen etkinliğe destek veren İzzet Baysal Huzurevi sakinleri de yaptıkları çok sayıda değişik tasarımdaki eşyayı sergide satarak gelirini engellilere bağışladı.

MEHMET DENİZ: “BİZİM İÇİN HALKIMIZIN MENFAATİ ÖNCELİKLİDİR”

5CHP’nin Ayazağa Mahallesi’ndeki seçim bürosunda oluşturulan atölyede kadınlar tarafından üretilen eşyaların sergisine İlçe Başkanı Mehmet Deniz ile Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber de katıldı. Eşi Aysun Deniz’le birlikte satışa sunulan eşyalardan alan Mehmet Deniz, yapılan çalışmanın takdir edilip, alkışlanacak bir etkinlik olduğunu söyledi. Deniz, “Eşim Aysun da bu faaliyeti yürüten ekip içinde yer alıyor. Bu nedenle bazen evi ve bizleri ihmal etmiş olsa da hoş karşılıyoruz. Halkımızın menfaati bizim menfaatimizden önceliklidir. Biz bu anlayışla yaşıyor ve çalışıyoruz” dedi.

6ADNAN AYBER: “KADINLARIMIZI KUTLUYORUM”

Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber de yaptığı konuşmada Sarıyer Belediyesi olarak bu tür etkinliklere iktidarda kaldıkları sürece devam edeceklerini belirtip, “Kadınlarımızın ürettiği eşyalar bizim için çok değerlidir. Elde ettikleri geliri engellilerimiz için kullanmaları ise takdire değer bir davranıştır. Kendilerini kutluyorum” dedi.

AYAZAĞALI KADINLAR BAŞKA KURSLAR DA AÇILMASINI İSTİYOR

4CHP Kadın Kolları’nda siyasi çalışmalar yürütürken aynı zamanda takı tasarım işiyle de uğraşan Güler Gencer’in atölye oluşturduğu CHP Ayazağa Seçim Bürosu’ndaki kurslara 20’den fazla kadının devam ettiği ve bu sayının her geçen gün artış kaydettiği belirtildi. Güler Gencer, “Ayazağalı kadınlar kendileri, için böyle bir imkan yaratmamızdan çok mutlu oldular. Yalnızca takı tasarım değil diğer birçok konuda da kurs açılmasını istiyorlar” diye konuştu.

Engelsiz Destek Sergisi 16 Kasım’a kadar devam edecek.