Ayazağa'nın giriş ve çıkışlarında yaşanan bir türlü çözülemeyen trafik sorunlarına bir de Kurban Satış alanından kaynaklanan birçok problem eklenince Ayazağalılar artık yeter dedi.

Bir türlü çözüm bulunamayan trafik sorunları ve semt yakınına kurulan kurban çadırlarının çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle Ayazağa sakinleri bezmiş durumda. Ayazağalılar, konuyla ilgili şikayetlerini birçok yoldan yetkililere iletmelerine rağmen bir muhattap bulamadıklarından yakıyor. Çevreyi rahatsız eden kötü kokulara dahil olarak bir türlü çözülemeyen tırafik sorununa Ayazağa sakinleri acil çözüm bekliyor.

"Çözüm için ufak bir çaba sarfedilmiyor"

ayazaga

Bu durumla ilgili rahatsızlığını dile getiren Sarıyerli vatandaş Celal Demir, "Çözüm adına ufak bir çaba sarf edilmiş değil. Şahsım adına Kurban Satış alanının bir okul veya bir hastane ile eşdeğer olmadığı gerekçesiyle bu kadar merkezi bir alana, insanları rahatsız edecek şekilde konuşlandırılmasına anlam veremiyorum. Yer kısıtı mı var ? Hayır. Kurban Satış alanları ulaşım noktalarına yakın olmalı diye bir kısıtlama mı var ? Hayır. Peki neden bunları insanların günlük hayatlarını rahatsız edecek şekilde bu kadar merkezi alanlara konumlandırıyorlar ? Bu durumun ortaya çıkardığı hava kirliliğini ve kötü kokuları bir tarafa bırakalım, yine bir sebep adına gelmiş lojistik anlamda orada olan tır ve kamyon gibi araçların sebep olduğu trafik problemi ortadadır. Bu işi çözebilecek yöneticilere ihtiyaç vardır. Önümüzdeki muhtemel yerel seçimlerde, bu vaatte bulunan adaya oy vereceğim" Dedi.