Sarıyer Amerikan Kültür Müdürü Bahattin Hoş ile, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu hakkında konuştuk. Hoş "Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları'nda uygulanan Avrupa Dil Portfolyösü, Avrupa Konseyi tarafından akredite edilen Türkiye’deki ilk ve tek eğitim sistemi.


Dolayısıyla biz de Sarıyer'de bu sistem aracılığı ile tüm dünya ile aynı standartlarda İngilizce öğrenme imkanı sağlıyoruz." dedi.

Sarıyer'in İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olduğunu belirten Bahattin Hoş, buna karşın İngilizce öğrenme konusunda istenilen düzeyde olmadığını ifade ederek, "Bu durumun oluşmasında hem yeterli kurs sayısının olmaması, hem de kaliteli eğitimin yaygın olmaması etkendi. Sarıyer Amerikan Dil Kursu olarak güzide ilçemizde bu açığı bir nebze olsun kapatmak ve kaliteli yabancı dil eğitimini Sarıyerliler ile buluşturmak istedik. Bu yolda da kısa sürede epeyce bir mesafe kat ettik. İlçemizden kursumuza olan ilgi, bunun kanıtı." dedi.

"Sarıyerlilere büyük avantajlar sağlıyoruz"


Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu'nun uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde, 2011 Yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülünü, 2010-2011-2012 Yılları, Tüketici Kalite Ödüllerini almaya hak kazanmış ilk ve tek dil okulu olduğunun altını çizen Hoş, “Artık ilçemizin sakinleri belirli bir standartta kolaylıkla dil öğrenebiliyorlar. Çeşitli kampanyalarla koşulları da çok uygun hale getiriyoruz. Yerimiz de Sarıyer'in tam merkezinde. Bütün bu etkenleri bir araya getirdiğimizde, kursiyerlerimiz için önemli avantajlar sağlamış oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Amerikan Kültür Yabancı Dil Okullarına kayıt olan tüm öğrencilere ayrıca verilen şifrelerle özel internet sitelerinden online eğitim fırsatı da sunmakta olduklarına belirten Hoş, tüm Sarıyerlileri ücretsiz seviye tespiti sınavı için Yabancı Dil Okullarına beklediğini sözlerine ekledi.

Gelişmiş teknolojik altyapısı ve mobil uyumlu tasarımıyla internet siteleri www.sariyeramerikankultur.com'u da faaliyete geçirdiklerini belirten Hoş, "İngilizce öğrenmek isteyen herkes, internet sitemizden iletişim bilgilerimize ulaşabilir, ön kayıt yaptırabilir ve kampanyalarımızı takip edebilir."

Tel: 0212 242 1007

Merkez Mah. Ortaçeşme Cad. No:17/A Sarıyer