İstanbul ve Sarıyer’deki yerel basının öncüsü olan Sarıyer Posta 85. Sayısı ile okurlarına ulaştı. Daha önceki sayılarında 48 sayfa olarak okuyucunun karşısında çıkan Sarıyer Posta Gazetesi, gündem yaratacak haberlerle 52 sayfa olarak piyasada.


İlkeli ve objektif haberciliğiyle Sarıyerlilerin güvenini, takdirini  kazanan ve yerel medya anlayışında fark yaratan Sarıyer Posta Gazetesi, yeni sayısıyla yine gündem yaratacak.  Sarıyer’e hizmeti misyon edinen ve yayın hayatına başladığı günden bugüne, tarafsız çizgisinden ödün vermeyen Sarıyer Posta, 52 safta olarak okuyucuya ‘merhaba’ dedi. Sarıyer’de kamuoyu oluşturma anlamında önemli görevler üstlenen Sarıyer Posta dönem dönem klasik 40 sayfanın dışına çıkarak 56 sayfa olarak okuyucusuyla buluşmuştu.

“Biz Sarıyer'in gazetesiyiz”


Sarıyer Posta’nın 85. Sayısını değerlendiren Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, yoğun bir çalışma sonucu 85. sayılarını okuyucusuyla buluşturduklarını belirtti. Her sayı sonrası yaptığı açıklamada gazetenin tarafsız ve kamusal yayıncılık anlayışına vurgu yapan Pehlivanoğlu, “Sarıyer’e hizmeti misyon edinen gazetemiz yoluna devam ediyor. Ben ve ekibim ne şartlarda olursa olsun çizgimizden sapmayacağız. Sarıyer’in ne soru varsa biz onun çözümü için kamuoyu oluşturacağız. Arkamızda holdingler ya da farklı kuruluşlar yok. Arkamızda Sarıyer var. Çünkü biz halkın gazetesiyiz. Bundan sonrada geçmişteki gibi üretmeye ve Sarıyer'e hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yaklaşan Ramazan Bayramına dikkat çeken Pehlivanoğlu, “Tüm Sarıyerlilerin Ramazan Bayramı’nı kutlar, sağlıklı nice bayramlar dillerim” ifadelerini kullandı.

Sarıyer’de yaşanan güncel olayların yanı sıra siyasetten, eğitime, kültür sanattan sağlığa kadar birçok alanda haber ve köşe yazılarıyla okurlarını bilgilendirip, aydınlatan Sarıyer Posta’nın 85. sayısında yer alan haber, röportaj, ilan, reklam ve tanıtım yazılarından bazılarının başlıkları şu şekilde:

Kısırkaya Plajı’nda neler oluyor

Sorumsuzluk bu hale getirdi!

Vergi tartışmasında mutlu son

İstinye’de Ramazan Bereketi

Köyler karanlıkta

Sararmış dişlere Bleaching yöntemi

Açılış gecikti, yetkililere ulaşılmıyor

Kazım Koyuncu, türküleriyle yad edildi

Superslow Zone Zekeriyaköy’de

Bir hizmette Rumeli Kavağı için

Armando 1 Sene Daha Sarıyer'de