7 yıldan bu yana Sarıyer’de aylık düzenli çıkan Sarıyer’in tek objektif gazetesi olan Sarıyer Posta Gazetesi gündem yaratacak haber ve içeriğiyle okuyucusuyla buluştu.


Sarıyer’deki yerel basının öncüsü Sarıyer Posta’nın 82. sayısı okurlarıyla buluştu. İlkeli ve objektif haberciği ilke edinen ve arkasında hiçbir güç odağının bulunmadığı Sarıyer Posta Gazetesi, İlçede yaşanan güncel olayların yanı sıra siyasetten, eğitime, kültür sanattan, sağlığa kadar birçok alanda haber ve köşe yazılarıyla okurlarına sunuyor.

Sarıyer Posta standart hale getirdiği 40 sayfalık baskısında gündemi oluşturan konularla birlikte CHP’de yaşanan ön seçim heyecanını, AK Parti ve MHP’de yaşanan gelişmelere ilişkin haber ve tanıtım yazılarını da tarafsız bir yayıncılık anlayışıyla Sarıyerlilerin bilgisine sunuyor.

pehlivanoglu

  "Arkamızda hiç kimse yok"


82. sayıyı çıkarmanın haklı gururunu yaşayan Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, yapmış olduğu hizmeti hangi şartlarda olursa olsun sürdüreceğinin altını çizerek "Bu gazete kalitesini sadece tek sayı ile değil,  yayınlamış olduğu 82 sayıyla ispatlamıştır. Gazetemiz kendisine Sarıyer'e hizmeti misyon edinen bir yayın oldu ve olmaya da devam edecektir. 7 yıldır kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz. Hiç bir kurum veya kişinin menfaatlerine göre yayıncılık yapmadık ve yapmayacağız. Her seçim öncesi bazı siyasetçiler birileri hakkında atıp tutsa da ve seçim sürecinde objektif yayıncılık anlayışından bir haber olan kendi işini yapmaktan aciz olan ancak gazetecilik mesleğini öğretecek kadar ileriye giden  bazı büyüklerime şunu söylemek istiyorum; Herkes kendi işine baksın. Bunu söylerken son zamanlardan gördüğüm ve duyduğum rahatsızlıklardan dolayı üstü kapalı da olsa ifade etmek gereği hissettim. Arkamızda hiç kimse yok sadece Sarıyer halkı var. Hedefimizi kalitemizi daha da yukarıya çıkartarak Sarıyer'e hizmet etmektir. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm Sarıyerlilere de teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Gazetemizin 82. sayıdaki haber başlıklarından bazıları

Baltalimanı Mahallesi’ne çılgın proje!

Müftülükten Şehitlere özel program

Hafriyat kamyonları tehlike saçıyor

Boğaziçi İmar Müdürlüğü olmayan yönetenlikle kara veriyor

Atatürk Sanayi Sitesi sorun yumağı

Tiyatroda şenliği için yürüdüler

16 yıllık özlem sona erdi

“Kadınların Yüzleri” tablolara yansıdı

Sarıyerli cezalandırıldı mı

AK Parti’de kritik toplandı yapıldı

Sarıyer sokaklarında seçim heyecanı

MHP’de seçim hareketliği arttı

Haber Merkezi:

0507 245 82 81

[email protected]