YA3Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Maden Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapıp, karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet ederken, çocuklarla da haşırneşir oldu ancak 3 yaşındaki Yağmur’a bir türlü oyuncak beğendiremeyince ne yapacağını şaşırdı.

KENDİ TORUNUYMUŞ GİBİ İLGİLENDİ

CO2

Başkan Şükrü Genç, büyüklerle olduğu kadar genç ve çocuklarla da samimi  görüntüler sergilediği gezisi sırasında önce küçük bir kız çocuğuyla sanki kendi torunuymuş gibi ilgilenip sevdi. Gümüşdere’den geldiklerini söyleyen annesinin kucağındaki çocuğun burnunu silen Başkan Genç, şefkatli ve baban tavrıyla dikkat çekti.

YAĞMUR’A OYUNCAK BEĞENDİRMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİ

Ardından bir oyuncakçı dükkanına giren Başkan Şükrü Genç burada da annesinin yanında bulunan 3 yaşındaki Yağmur Yıldırım’la ilgilendi.

YA4Küçük yağmuru kucağına alan Genç, “Gel sana bir oyuncak alayım. Ne istiyorsan seç” dedi.

Ancak çetin ceviz çıkan Yağmur’a oyuncak beğendirmek pek mümkün olmadı. Hangi oyuncak gösterilse “Evde var” diye geri çeviren Yağmur, Başkan Genç tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışıldı ama sonuç pek olumlu çıkmadı. Bunun üzerine oyuncak almaktan vazgeçen Genç, Yağmur’u annesine teslim etmekten başka çare bulamadı.

EBRAR’IN OJELERİ DİKKATİNİ ÇEKTİ

Yağmur’la pek yıldızı barışmayan Başkan Şükrü Genç, kaldırımda karşılaştığı bişr anne ile kızı Ebrar’la da sohbet etti. 4 yaşındaki Ebrar’ı kucağına alıp seven Başkan Genç, küçük kızın her biri ayrı renk oje sürülmüş tırnaklarını göstererek, fotoğrafını çektirdi.

EB1

Kendisi de torun sahibi dede olduğu için çocuklarla anlaşmada zorluk çekmeyen Başkan Şükrü Genç’in sıcak yaklaşımının, çocuklar tarafından da aynı şekilde karşılandığı görüldü.

HABER-KAMERA: TUNCAY DAĞLI