ÖSYM'nin YGS sonuçları için belirttiği gün geldi. YGS sonuçları ÖSYM tarafından bugün açıklanacak fakat saat kaçta açıklanacağı belli değil. YGS sonuçları için belirsiz bekleyiş öğrencilerin heyecanını doruğa ulaştırdı. YGS sonuçları için bilgi almak isteyen öğrenciler ÖSYM'nin çağrı merkezlerine ulaşamıyor...
Üniversite adayları 12 Mart tarihinde YGS’de büyük bir heyecan yaşadı bugün ise YGS sonuçları heyecanı yaşanıyor. Sabahın ilk saatlerinden itibaren Google’a ve ÖSYM’nin sitesine akın eden öğrenciler YGS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. YGS sonuçlarını bekleyen öğrencilerin bu bekleyişi mizahi paylaşımlara da neden oluyor.

ÖSYM’ye sitem eden öğrenciler ‘YGS ne zaman açıklanacak?’ diye isyan ederken, sonuçları bekleyişlerini temsilen ilgi çekici Tweetler atıyor. YGS sonuçlarının açıklanmasını 3 milyona yakın öğrenci bekliyor. ÖSYM’ye sonuçlar ile ilgili soruları olan öğrenciler ise çağrı merkezleri üzerinden ulaşamıyor. ÖSYM’ nin çağrı merkezleri şu an ulaşılamaz durumda.

http://www.sariyerposta.com