Kemerburgaz’da bulunan Kemerköy Sitesi, geleneksel olarak düzenlenen yaz alışveriş festivalinin dördüncüsüne ev sahipliği yaptı. Etkinliğe farklı sektörlerden birçok firma ile birlikte Topuk Seslerimiz Kadın Organizasyon Platformu da katıldı. Site içerisinde pazar kültürünü yaşatmak amacıyla gerçekleştirilen alışveriş festivalinde çok sayıda stant açıldı. Etkinliğin düzenleyicisi olan Kemerköy Sitesi’nin, Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Danışmanı Şenay Sülün, alışveriş festivaliyle ilgili Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na bilgiler verdi.

“Sitemize büyük renk katıyor”

Organizasyonun site sakinlerine özel olarak yılda iki defa yapıldığını belirten Sülün, “Her yıl yaz ve sonbahar başlangıcında düzenlediğimiz alışveriş festivali, sitemize büyük bir renk katıyor. Site sakinlerimiz ve stant açan firmalar bu durumdan çok memnunlar. Burada 900 hanemiz var. 4 yıldır bu festivali düzenliyoruz. İlk kez katılan firmalar mutlaka gelecek yıl da olmak istediklerini söylüyorlar” dedi.

“Pazar kültürünü yaşatıyoruz”

Festivali düzenlemekteki amaçlarını anlatan Şenay Sülün, “Alışverişler artık çok geniş yelpazede yapılıyor. İnsanların önemli bir kısmı mağazalardan çok internetten alışverişe yöneldiler. Site yönetimimiz, insanların dışarı çıkmalarını ve gerçek dünyada alışveriş yapmalarını ve sosyalleşmelerini teşvik etmek için bu festivali geleneksel olarak düzenliyor. Yılda iki kez de olsa sitemizde kaynaşmayı ve klasik pazar kültürünü yaşatmış oluyoruz” şeklinde konuştu.