Modanisa Halima Aden, Tülin Şahin, Raşit Bağzıbağlı, Selma Sarı ve Müslima Wear ile Ortadoğu’da 2017-18 İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla fırtına etkisi yarattı! Dünya’nın önemli e-ticaret sitesi Modanisa, bu yıl 3. kez düzenlenen Dubai Modest Fashion Week’e, Türk modacılar Raşit Bağzıbağlı, Selma Sarı ve Müslima Wear tasarımlarının yer aldığı üç büyük moda ‘’show’’ ile damgasını vurdu.

Hedefi tüm dünyada kadınlara modayı tanıtmak olan Modanisa.com, Dubai Modest Fashion Week açılış şovunu dünyaca ünlü tesettürlü top model Halima Aden’in giydiği Raşit Bağzıbağlı koleksiyonundan özel bir parçayla yaptı. Türk moda rüzgarlarının estiği Dubai Modest Fashıon Week’te,  Muhafazakar giyim tarzının stil ikonu Müslima Wear’ın koleksiyonu ve muhafazakâr moda sektörüne tasarımlarıyla yön veren Selma Sarı’nın özel olarak hazırladığı koleksiyonları izleyenleri büyüledi. Raşit Bağzıbağlı, muhafazakar moda sitilindeki ilk koleksiyonunu Halima Aden ile tanıttı!
MUHAFAZAKAR MODA SİTİLİNDEKİ İLK KOLEKSİYONU

Sektöre yön veren modacı Raşit Bağzıbağlı, Modanisa’ya özel tasarladığı ilk muhafazakar koleksiyonunu ’’ Dubai Modest Fashion Week’’ te moda severlerin beğenisine sundu. Bağzıbağlı’nın çoğunlukla abiye parçalardan oluşan koleksiyonu, Raşit Bağzıbağlı markasının DNA’sını oluşturan couture parçalardan ilham alınarak tasarlandı.
Kırmızı, pudra, bej, mor, siyah ve beyaz renkler, şifon, brokar, özel minimal işlemeli kaliteli kumaşların yer aldığı koleksiyondan sadece 15 parçanın tanıtımı ‘’Dubai Modest Fashion Week’’’te dünyaca ünlü tesettürlü top model Halima Aden’in açılış şovuyla başladı.
Ünlü modacının Modanisa’ya özel hazırladığı koleksiyonun devamında birbiriyle kombin yapılabilecek etek ve bluzlar, elbiseler, sade şık pardesüler 2018 yılında sadece Türkiye değil dünyada çok konuşulacak gibi görünüyor.
KAPANIŞI SELMA SARI TASARIMIYLA
TOP MODEL TÜLİN ŞAHİN YAPTI!

Dünyanın en iyi 50 Top Modeli arasında gösterilen kısa süre önce Türkiye’nin ‘Küresel Vatandaş Elçisi’ ünvanı verilen Tülin Şahin, Modanisa Show’un kapanışını Selma Sarı’nın özel tasarımı Swarovski taşlarla bezeli Hint ipeğinden hazırlanmış abiye bir kıyafetle yaptı.
Tülin Şahin ve Halima Aden modanın dünyayı kucaklaması ve ayrımcılık üzerine mesajı verdi! Etkinlik sonrası basınla bir araya gelen iki top model aynı noktada birleşti. ‘’Moda dünyasının çeşitliliği gibi ayrımcı sınırları da yoktur’’ ifadesini kullandılar. Tülin Şahin, ‘’Moda dünyası birleşmiş milletler gibidir, girin bir defile kulisine her milletten insanı görebilirsiniz. Halima da ben de birçok din, ırk ve kültürün birlikte yaşandığı farklı ülkelerde doğup büyüdük. Ben insanları yaptıkları işlerden, giyim tarzlarından, dil ve dinlerinden dolayı sınıflandırmıyor, ayrıştırmıyorum. Dünyanın her yerinde benim için geçerli olan tek şey insanlıktır. Her ne gerekçeyle olursa olsun farklılıklara saygı duymayı ve birlikte yaşamayı bilmemiz gerekir. Bu nedenle dünyanın her yerinde ayrımcılığın yok olmasını diliyoruz’’ dedi.
Halima Aden ise;  Ben de Tülin Şahin’den farklı bakmıyorum,  hiç kimseyi etiketlemiyor, yargılamıyorum. Moda dünyası tüm çeşitlilikleri kucaklayan bir sektör,   Dubai’ de ikimiz aynı etkinlikte birlikte podyumda olmamız bunun en basit örneği. Tülin Şahin gibi bir süper modelle aynı sahneyi paylaştığım için ayrıca onur duyuyorum’’ dedi.
MODANİSA, DÜNYACA ÜNLÜ
MODA FENOMANLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ!

Daha önce İstanbul ve Londra Modest Fashion Week ile muhafazakar moda dünyasına öncülük eden Modanisa, 3.’sünü gerçekleştirdiği ‘’Dubai Modest Fashion Week’’ organizasyonunda birçok giyim markası ve muhafazakar giyim / yaşam tarzlarıyla hayranlık uyandıran, sosyal medya fenomenleri Dina Tokio, Isra Chaker, Feeeeya’ yı moda severler ile bir araya getirdi. Dünyaca ünlü sosyal fenomenleriyle takipçilerini buluşturmak üzere düzenlenen özel söyleşilere katılmak üzere  Avrupa ülkelerinden binlerce insan Modanisa söyleşi salonları önünde sıra oluşturdu.
İngiltere devlet televizyonlarında insanların alışık olmadığı tarzda konuşan, YouTube kanallarında başörtüsü bağlama videolarıyla milyonların dikkatini çeken, asıl baş örtüsünün büyük bir özgürlük olduğunu savunan, muhafazakar modanın özgür ve kişilik sahibi ismi,  dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni Dina Tokio, Tesettür giyim tarzı ve gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle hayranlık uyandıran, United Nations Relief ve Work Ajansının global elçisi, uluslar arası mülteci sorunlarının kampanya yaratıcısı ve mülteci hakları savunucusu Isra Chaker, Vogue Arap dergisine şık muhafazakar giyim tarzından dolayı haber olan Amerika doğumlu  Feeeeya, etkinliğin en renkli ve ilgi çeken isimleri oldu.
DUBAİ MODEST FASHİON WEEK

Dubai Modest Fashion Week, dünyanın her yerinden Muhafazakar moda profesyonellerini bir araya getiren önemli bir köprü görevi üstlenirken öte yandan Ortadoğu’nun milyarlarca dolarlık muhafazakar moda pazarına açılan büyük bir kapı konumunda.
Ortadoğu ve körfezin en büyük pazarına sahip olan Dubai’deki olanaklar moda adına limitsiz fırsatlar yakalamak anlamına da geliyor. Potansiyel muhafazakar moda pazarının 2021 yılında 368 milyar olacağı ön görülüyor.
Beş kıtaya etki eden dev etkinlik 22 ayrı moda şovu 100 farklı marka, seminerler, fotoğraf sergileri ve moda gösterilerinin yanı sıra muhafazakar moda tasarımcıları, moda ikonları, moda endüstrisinin en iyi tasarımcı ve uzmanları, en iyi markalar, en iyi yetenekler, influencerlar, blogerlar, moda editörleri, moda dünyasından ünlü isimler ve muhafazakar moda severlere ev sahipliği yaptı.
‘’Dubai Modest Fashion Week’’,dünyanın birçok ülkesinden tüketim ve alım gücü yüksek insanların katılımıyla Burj Khalifa Park ‘ta gerçekleşti.