19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramının 99. Yılı Sarıyer Cumhuriyet Meydanında resmi törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program anıta çelenk konulması ile son buldu.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA BULUŞTULAR

Törene Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Aygün, Sarıyer Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, İlçe Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yeter Büyükdurmuş, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, ve çok sayıda sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

CHP SARIYER’DEN FENER ALAYINA DAVET

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığının organize ettiği fener alayı 21:30’da Yeniköy Konsolosluk Durağı’ndan başlayarak İstinye Tersane alanında son bulacak. CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, tüm Sarıyer halkını 19 Mayıs coşkusuna davet etti.

SARIYER’DE İREM DERİCİ HEYECANI

Sarıyer Belediyesi’nin İstinye Tersane alanında düzenlediği Ramazan etkilikleri kapsamında ünlü sanatçı İrem Derici sahne alacak.